Η εταιρία μας

Το μεσιτικό γραφείο "Πολιτεία" δρατσηριοποιείται στο χώρο της κτηματαγοράς από το 1997.

 

Με έδρα μας στο κέντρο της Αθήνας, στην περιοχή των Αμπελοκήπων, εκπροσωπούμε επιλεγμένα ακίνητα στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής.

 

Συγκεκριμένα, διαμεσολαβούμε σε πωλησεις και ενοικιάσεις επαγγελματικών ακινήτων, διαμερισμάτων, μονοκατοικιών, οικοπέδων και επιχειρήσεων. 

 

Επιπλέον, παρέχουμε υπηρεσίες εκτίμησης ακινήτων, που γίνονατι από τους έμπειρους και καταρτισμένους μεσίτες μας. Για την ταχύτερη εξυπηρέτησή σας διαθέτουμε ένα πλήρες τμήμα μυηχανοργάνωσης, εξοπλισμένο με σύγχρονα τεχνολογικά μέσα. Με πολετή πείρα, γνώση και δυναμισμό, διαχεισριζόμαστε με προσωπικό ενδιαφέρον την κάθε μεμονωμένη περίπτωση και προτείνουμε μια ευρεία γκάμα προσφερόμενων ακινήτων. 

 

Οι συνεργάτες του μεσιτικού γραφείου "Πολιτεία", φιλοδοξώντας να παρέχουμε κατά το δυνατό, ολοκληρωμένες υπηρεσίες στους πελάτες μας και γνωρίζοντας την ανάγκη για χρηματοδότηση των ακινήτων που επιλέγουν, ιδιαίτερα τώρα στην εποχή της μεγάλης έλολοειψης χρηματοδότησης, θέτουμε στη διάθεσή σας, την γνώση μας για μια επιτυχή και συμφέρουσα χρηματοδότηση για την ολοκλήρωση της συναλλαγής σας. 

 

Με δυναμισμό και δημιουργικότητα, είμαστε έτοιμοι να διεκπαιρεώσουμε άμεσα και με πλήρη εγκυρότητα ένα σύνολο πακέτου που αφορά στο ακίνητο.  

Εμπιστευτείτε μας για γρήγορα και ασφαλή αποτελέσματα.