Η εταιρία μας

Το μεσιτικό γραφείο "Πολιτεία" δραστηριοποιείται στο χώρο της κτηματαγοράς τα τελευταία 14 χρόνια. Εδρεύει στο κέντρο της Αθήνας, στην περιοχή των Αμπελοκήπων και εκπροσωπεί ακίνητα στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής.

Συγκεκριμένα, διαμεσολαβεί σε πωλήσεις και ενοικιάσεις, επαγγελματικών ακινήτων, διαμερισμάτων, μονοκατοικιών, οικοπέδων και επιχειρήσεων.

Επιπλέον, παρέχει υπηρεσίες εκτίμησης ακινήτων, που γίνονται από έμπειρους και καταρτισμένους μεσίτες. Για την ταχύτερη και αρτιότερη εξυπηρέτηση των πελατών του, το μεσιτικό γραφείο "Πολιτεία", διαθέτει ένα πλήρες τμήμα μηχανοργάνωσης, εξοπλισμένο με σύγχρονα τεχνολογικά μέσα. Επαγγελματίες με πολυετή πείρα, γνώση και δυναμισμό, διαχειρίζονται μια μεγάλη βάση δεδομένων που περιέχει πολλά προσφερόμενα ακίνητα και καταγεγραμμένη όλη τη ζήτηση.

Οι συνεργάτες του μεσιτικού γραφείου ''Πολιτεία'', φιλοδοξώντας να παρέχουμε, κατά το δυνατό, ολοκληρωμένες υπηρεσίες στους πελάτες μας και γνωρίζοντας την ανάγκη αυτών, για χρηματοδότηση των ακινήτων που επιλέγουν, θέτουμε στην διάθεση τους, την γνώση μας γύρω από τραπεζικές υπηρεσίες δανειοδότησης.

Οι συνεργάτες του μεσιτικού γραφείου "Πολιτεία", με δυναμισμό και δημιουργικότητα, είμαστε έτοιμοι να διεκπεραιώσουμε άμεσα και με πλήρη εγκυρότητα ένα συνολικό πακέτο που αφορά στο ακίνητο.